Країна на коліна не стала - Героям вічна слава!

Ранок лютого змінив наше життя..
Розділив усе на до і після..
Другий дім нам стало укриття.
І задушливим стало все повітря.
Той ранок, мабуть, ніхто з нас не забуде ніколи. І перші новини про вибухи в Україні. Перші сирени. І це фатальне слово. Війна.
24 лютого минуло 2 роки запеклої боротьби нашого сміливого народу з підлим ворогом. Це були 2 роки єдності та стійкості всіх громадян України заради Перемоги, 2 роки волонтерства та підтримки ЗСУ, 2 роки гірких втрат та вічної пам’яті Героїв, які віддали свої життя заради нас. Це найтрагічніші події у житті кожного з нас, але вони варті того, щоб про них пам’ятати.
Сьогодні у Нововолинському науковому ліцеї Волинської обласної відбувся виховний захід «Країна на коліна не стала- Героям вічна слава!». Усі ліцеїсти мали змогу пригадати ті страшні події, які зараз переживає наша країна.
Ця війна зачепила кожного. І кожен з нас відчув її на собі. Війна змінила нас усіх. Ми відкрили себе заново, віднайшли в собі сили і море любові -до рідної землі, до близьких людей. Ми всі щодня з невідомих резервів навчились брати сили, щоб вірити і чекати на нашу Перемогу.
Ми віримо в силу ЗСУ, віримо в силу нашого народу. Дякуємо героям, лікарям, волонтерам, простим людям, які щодня наближають маленькими кроками нас до перемоги. Пам’ятайте, в єдності та в правді вся наша сила.
Слава Україні! Героям Слава!


Галерея "Країна на коліна не стала - Героям вічна слава!"

Країна на коліна не стала Героям вічна слава!

Кiлькiсть переглядiв: 18

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Нововолинський науковий ліцей
Волинської обласної ради

45400, вул.Пирогова,1
м.Нововолинськ
тел: (03344) 3-67-72, 3-67-70, 3-67-71
факс: (03344) 4-90-66
e-mail: novlicey@ukr.net
Сайт: novovolynsk-lyceum.edukit.volyn.ua

Дата останньої зміни 02 Травня 2024

Фотогалерея