Фіналісти UGS'23

Друзі! Хочемо поділитися неймовірними успіхами наших ліцеїстів Рєната Харлана (10-В) та Зінчука Михайла (11-В), переможців олімпіад, конкурсів, турнірів. Ще минулого літа хлопці стали фіналістами UGS, і ми щиро вболівали за них, адже навчальний рік потрібно було поєднувати із непростим процесом вступу до кращих світових шкіл. І вони справилися просто блискуче!

Більше того, Рєнат, наприклад, блискуче навчаючись у ліцеї, зумів ще й вибороти перемогу на IV етапі Всеукраїнської олімпіади з фізики, а попереду фінальний етап конкурсу-захисту наукової роботи, де він представлятиме Волинь. Михайло як одинадцятикласник поєднував вступний процес із підготовкою до НМТ. Сьогодні, коли вже позаду нескінченні есе, інтерв‘ю,

іспити у Варшаві, ми можемо щиро радіти разом із нашими ліцеїстами! У кінці серпня Рєната Харлана гостинно прийме американська школа-пансіон Woodberry Forest, яка щедро виділила йому стипендію у розмірі 195 тисяч доларів, а Михайла Зінчука - Middlesex School (стипендія - 145 тисяч доларів). Нехай навчання там буде яскравим, насиченим, цікавим! І точно знаємо, що ви підкорите ще багато-багато вершин! Ми переконані, що ваш приклад надихне наших ліцеїстів повірити у власні сили і не боятися труднощів!

А ще не сумніваємося: за такою молоддю майбутнє нашої держави.


Галерея "Фіналісти UGS'23"

Кiлькiсть переглядiв: 22

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Нововолинський науковий ліцей
Волинської обласної ради

45400, вул.Пирогова,1
м.Нововолинськ
тел: (03344) 3-67-72, 3-67-70, 3-67-71
факс: (03344) 4-90-66
e-mail: novlicey@ukr.net
Сайт: novovolynsk-lyceum.edukit.volyn.ua

Дата останньої зміни 29 Квітня 2024

Фотогалерея