Дебати Вчимося чути свій голос, а не просто говорити!

Вчимося чути свій голос, а не просто говорити!

Дебати - це важливий елемент сучасної освіти та життя. Вони дозволяють людям розвивати навички критичного мислення, аналітики, комунікації та переконливості. Дебатуючи, кожен з нас вчитися розуміти та оцінювати різні погляди на проблеми та вдосконалювати власний стиль аргументації. Крім того, ця інтелектуальна гра навчає людей бути впевненими та ефективними у спілкуванні з іншими.

Важливо розуміти, що майстерність дебатувати є вкрай важливою для учнів у сучасному житті, адже саме так вони опановують вміння поважати думки інших та шукати спільний мовний кодекс, що допомагає створювати атмосферу взаєморозуміння та діалогу.

У зв’язку з цією необхідністю, у Нововолинському науковому ліцеї Волинської обласної ради була створена команда активних дебатерів, яка охоче долучилась до тренінгу, що був організований за підтримки молодіжного центру ''Нові Крила'', у суботу, 11 березня 2023 року.

На цю подію був запрошений Антон Євтушок - регіональний координатор ГО КРИМСОС у Волинській області та віцепрезидент Федерації дебатів України, який провів для учнів та усіх охочих мінілекцію по дебатних іграх, а згодом дав можливість усім попрактикуватись у цій грі.

Під час даного заходу ліцеїсти вчились чітко та лаконічно висловлювати свої думки, використовуючи різні техніки риторики, удосконалювали вміння слухати інших людей та розуміти їхні погляди, а також доводити свою точку зору з ефективністю.

Дебатуймо разом та пам’ятаймо, що дебати - це інтелектуальна гра, яка вимагає більше, ніж просто переконати інших у своїй правоті


Галерея "Дебати Вчимося чути свій голос, а не просто говорити"

Кiлькiсть переглядiв: 37

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Нововолинський науковий ліцей
Волинської обласної ради

45400, вул.Пирогова,1
м.Нововолинськ
тел: (03344) 3-67-72, 3-67-70, 3-67-71
факс: (03344) 4-90-66
e-mail: novlicey@ukr.net
Сайт: novovolynsk-lyceum.edukit.volyn.ua

Дата останньої зміни 29 Квітня 2024

Фотогалерея