Зустріч з представниками благодійного фонду “Посмішка ЮА” на тему: "Протидія торгівлі людьми"

Щороку тисячі громадян України потерпають від торгівлі людьми. Цей вид злочину за кримінальними прибутками займає третє місце у світі після нелегальної торгівлі зброєю та наркотиками. Дохід злочинців від торгівлі людьми у всьому світі за рік складає близько 150 мільярдів доларів. Для правопорушників — це величезні гроші, для людей — страждання, зруйновані сім’ї, втрачене здоров’я і навіть життя…

Сьогодні, 30 листопада, до Нововолинського наукового ліцею Волинської обласної ради завітали представники дружнього простору для дітей та молоді в м. Нововолинськ, відкритого благодійним фондом “Посмішка ЮА” в рамках проєкту, який реалізується завдяки співпраці з Save the Children та у партнерстві з Урядом Канади, психологиня - Наталія Заїкіна та фасилітатор - Дана Кустрьо, які провели бесіду з учнями 9-А класу на тему: «Протидія торгівлі людьми» у рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», що проводиться з 25 листопада до 10 грудня.

Основним цілями було привернути увагу ліцеїстів до даної проблеми суспільства, ознайомити їх з формами торгівлі людьми та основними етапами цього кримінального злочину.

Учні мали змогу обговорити та розвіяти певні міфи про торгівлю людьми та дізнались, що варто робити, щоб не потрапити до пастки торгівців.

Дякуємо представникам простору за проведене заняття та поширення важливої інформації серед учасників освітнього процесу!


Галерея "Зустріч з представниками благодійного фонду “Посмішка ЮА” на тему Протидія торгівлі людьми"

Кiлькiсть переглядiв: 39

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Нововолинський науковий ліцей
Волинської обласної ради

45400, вул.Пирогова,1
м.Нововолинськ
тел: (03344) 3-67-72, 3-67-70, 3-67-71
факс: (03344) 4-90-66
e-mail: novlicey@ukr.net
Сайт: novovolynsk-lyceum.edukit.volyn.ua

Дата останньої зміни 24 Квітня 2024

Фотогалерея