Літературна зустріч із письменницею Ніною Горик

29 листопада у актовому залі нашого закладу відбулася творча зустріч із відомою волинською поетесою, членом Національної спілки письменників України, лауреатом літературно-мистецької премії імені Марка Вовчка, літературної премії «Благовіст», обласної освітянської премії імені Лесі Українки, педагогом, заслуженим вчителем України, авторкою славнозвісних збірок віршів «Волинь моя, воле», «Територія слова», «Повернення Мавки», «Погожою дниною над Україною», посібника для вчителя «Тематичні розробки уроків з української літератури (10 клас)» та багатогранною особистістю, Ніною Петрівною Горик.

Захід проводився для учнів 8-11 класів гуманітарного нахилу у сучасній формі «американського інтерв’ю» (інтерв’юер – учениця 11-А класу Марія Хомик), що неабияк зацікавило аудиторію. Школярі активно взаємодіяли з письменницею: ставили запитання, слухали уривки творів і декламування віршів Ніни Петрівни, розглядали книжкову галерею, після чого відвідали майстер-клас, де авторка ділилася досвідом, давала настанови щодо написання поезій.

На літературній зустрічі було порушено чимало актуальних проблем сьогодення, зокрема й питання війни: як знайти сили творити та помічати красу у такий важкий час.

Нудьга та сум не мали можливості на існування, адже Н.Горик у своє слово вклала чимало сили, енергії, натхнення, мотивації для юного покоління митців рухатись уперед до нових досягнень, попри невдачі й перешкоди.

Пишаємось, що у нас на Волині є такі талановиті, творчі, обдаровані майстри слова!


Галерея "Літературна зустріч із письменницею Ніною Горик"

Літературна зустріч із письменницею Ніною Горик

Літературна зустріч із письменницею Ніною Горик!

Кiлькiсть переглядiв: 32

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Нововолинський науковий ліцей
Волинської обласної ради

45400, вул.Пирогова,1
м.Нововолинськ
тел: (03344) 3-67-72, 3-67-70, 3-67-71
факс: (03344) 4-90-66
e-mail: novlicey@ukr.net
Сайт: novovolynsk-lyceum.edukit.volyn.ua

Дата останньої зміни 24 Квітня 2024

Фотогалерея