«Ліцей обирає здоровий спосіб життя!»

«Люди запевняють, що життя коротке, а я бачу, що вони самі її вкорочують» (Ж. – Ж. Руссо)

На жаль, більшість людей досить рано починають вести такий спосіб життя, який негативно позначається на їх самопочутті і тривалості життя. Такі згубні звички призводять до швидкого витрачання можливостей організму, розвитку багатьох хвороб і передчасного старіння. Шкідливі звички та їх вплив на здоров’я вважаються справжнім лихом, позбавляючи життя величезну кількість людей. Вживання спиртних напоїв та наркотичних засобів, а також паління – джерело згубного впливу на організм.

Із метою попередження та інформування учнів нашого навчального закладу щодо небезпеки та наслідків шкідливих звичок, 29 листопада, у стінах Нововолинського наукового ліцею Волинської обласної ради відбувся показ малюнків/плакатів на тему: «Ліцей обирає здоровий спосіб життя!»

Усі класні колективи взяли активну участь у підготовці робіт, вклали сенс у кожен малюнок та вкотре нагадали собі та іншим, що шкідливі звички та їх наслідки – жахливі, оскільки порушується робота абсолютно всіх органів і систем організму, розвиваються важкі хронічні захворювання, втрачається зв’язок із зовнішнім світом, страждають рідні та близькі.

Сила волі, що дозволяє сказати тверде «НІ» всім пагубним пристрастям, збереже ваше здоров’я та життя.


Галерея "«Ліцей обирає здоровий спосіб життя!»"

Кiлькiсть переглядiв: 15

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Нововолинський науковий ліцей
Волинської обласної ради

45400, вул.Пирогова,1
м.Нововолинськ
тел: (03344) 3-67-72, 3-67-70, 3-67-71
факс: (03344) 4-90-66
e-mail: novlicey@ukr.net
Сайт: novovolynsk-lyceum.edukit.volyn.ua

Дата останньої зміни 24 Квітня 2024

Фотогалерея