Змагаємось у «GEO GAME»

У давні часи люди не вміли пояснювати явища природи, а тим більше – зв’язки між ними. Вони не могли зрозуміти, як виникає легкий і сильний вітер, чому гримить грім, на морі іноді здіймаються велетенські хвилі, а земля здригається землетрусами.

У сучасному ж світі це все не є для нас новиною, адже ми ознайомлені з наукою, яка вивчає і пояснює розподіл явищ у просторі, шукає відповіді на запитання “де?” і “чому», а також розкриває зв’язки між світом людини і світом природи. І це все – цікава, захоплива ГЕОГРАФІЯ.

Учні Нововолинського наукового ліцею Волинської обласної ради з великим захопленням пізнають усе нове та цікаве з цього предмету, а ще завзятіше змагаються у знаннях з нього. Відтак, 23 листопада, завдяки Стельмах Валентині Юріївні, викладачці ВНУ ім. Лесі Українки, кандидату географічних наук, яка, відповідно до угоди про співпрацю між Нововолинським науковим ліцеєм Волинської обласної ради та ВНУ ім. Лесі Українки, завітала до нашого закладу та надала можливість нашим ліцеїстам провести час приємно та корисно, погравши в інтелектуальну гру «GEO GAME».

Участь у даній грі дозволила учням розширити свій світогляд, дізнатись щось нове та актуальне в галузі природничих наук, розвинути логіку, розумові здібності та від душі посміятись. Між собою змагалися 5 команд, які проявили надзвичайну кмітливість, наполегливість та обізнаність у знаннях географії світу та України.

На превеликий жаль, у зв’язку з ракетною небезпекою у нашій області, гру довелось призупинити та відновити вже у сховищі навчального закладу. Згодом вимкнули й світло, тому завершували вже при ліхтариках, співаючи патріотичні пісні. Але навіть такі умови не завадили нашим учням продовжити, корисно провести час та завершити гру.

Отож, вітаємо переможців :

• І місце - команда 10-А класу

• ІІ місце - команда 10-В класу

• ІІІ місце - команда 10-Г класу.

Дякуємо Валентині Юріївні за організацію та проведення гри, а нашим ліцеїстам – за активну участь! Нехай знання, які здобули під час неї допоможуть у житті!


Галерея "Змагаємось у «GEO GAME»"

Відео за посиланням:

Змагаємось у «GEO GAME»

Кiлькiсть переглядiв: 26

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Нововолинський науковий ліцей
Волинської обласної ради

45400, вул.Пирогова,1
м.Нововолинськ
тел: (03344) 3-67-72, 3-67-70, 3-67-71
факс: (03344) 4-90-66
e-mail: novlicey@ukr.net
Сайт: novovolynsk-lyceum.edukit.volyn.ua

Дата останньої зміни 24 Квітня 2024

Фотогалерея