Волинська осінь

За вікном випав перший сніг, а у наших серцях ще жевріє надія на повернення тепла та яскравого сонечка.

Серце вимагає затишної, спокійної осені – пори чарівності очей і ностальгії для душі. Часу, який яскравими фарбами малює щастя, в променях осіннього сонця ніжить серце та віє вітром добрих змін.

Нам так важко розлучатись з її красою, забувати її барви, що учні Нововолинського наукового ліцею Волинської обласної ради вирішили продовжити милуватись нею хоча б у стінах нашого навчального закладу.

Усі класні колективи долучились до фотоконкурсу «Волинська осінь», закарбувавши пам’ять про цю пору року, її вишуканість та гармонійність, на фото. Роботи учнів розміщені на спеціальній фотозоні, де кожен ліцеїст та вчитель має змогу насолодитись красою цієї розкішної Панянки. І нехай нам уже час з нею прощатись, проте ми пам’ятатимемо її саме такою.

Згодом, усі класні колективи були нагороджені подяками від Хільковець Інни Петрівни. Директор ліцею щиро подякувала ліцеїстам за старання, активну участь та кропітку працю.

Час казати "бувай" цій золотій порі, адже попереду на нас чекає не менш цікава та красива пора року, яка вже впевнено нагадує про себе снігом та морозом. Нехай вона буде для нас усіх щасливою, мирною та переможною.

До нових зустрічей, осене! Ласкаво просимо, зимо!


Галерея "Волинська осінь"

Кiлькiсть переглядiв: 19

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Нововолинський науковий ліцей
Волинської обласної ради

45400, вул.Пирогова,1
м.Нововолинськ
тел: (03344) 3-67-72, 3-67-70, 3-67-71
факс: (03344) 4-90-66
e-mail: novlicey@ukr.net
Сайт: novovolynsk-lyceum.edukit.volyn.ua

Дата останньої зміни 24 Квітня 2024

Фотогалерея