«GEO GAME»

Співпраця між навчальними закладами завжди є важливою та необхідною. Така кооперація має вирішальне значення в якості освіти регіону та забезпечує взаємний доступ до більш широкого спектру ресурсів й слугує глибоким джерелом обміну досвідом та інноваційними практиками.

02 травня 2023 року Нововолинський науковий ліцей Волинської обласної ради, радо зустрічав гостей-партнерів -- представників Волинського національного університету ім. Лесі Українки. Відтак, до стін закладу завітали проректор університету Громик Ю.В, секретар приймальної комісії Дикий О.Ю., декан медичного факультету Поручинський А.І., декан географічного факультету Барський Ю.М. та його команда, серед якої Стельмах В.Ю., викладачка ВНУ ім. Лесі Українки, кандидат географічних наук.

Спершу представники університету провели зустріч із учнями 11 класів, які вже зовсім скоро стануть абітурієнтами. Дана бесіда дала можливість ліцеїстам ознайомитися з університетською атмосферою та викладачами, надала поштовху молодим людям зрозуміти, чого вони хочуть досягнути в майбутньому та спрямувати свої зусилля у вибраному напрямку.

Згодом, завдяки Стельмах Валентині Юріївні, кандидату географічних наук, здобувачі освіти як нашого навчального закладу, так і навчальних закладів Нововолинської ТГ, зокрема: Нововолинський ліцей №1 та Нововолинський ліцей №8, мали можливість провести час приємно та корисно, досліджуючи географію з усіх боків, та позмагатись в інтелектуальній грі «GEO GAME».

Участь у даній грі дозволила учням розширити свій світогляд, дізнатись щось нове та актуальне в галузі природничих наук, розвинути логіку, розумові здібності та від душі посміятись. Між собою змагалися 5 команд, які проявили надзвичайну кмітливість, наполегливість та обізнаність у знаннях географії світу та України.

Ми щиро дякуємо командам міських шкіл, які завітали та пограли з нами у цю чудову гру! Сподіваємось на подальшу спільну роботу та бажаємо, щоб знання, які здобули під час гри допомогли у житті!

Також висловлюємо величезну подяку усім представникам ВНУ ім. Лесі Українки за те, що завітали до нас, зустрілись з ліцеїстами та організували дану інтелектуальну гру. Наші навчальні заклади співпрацюють вже не 1 рік, і ми дуже вдячні Вам за постійну підтримку, наукові консультації , допомогу нашим учням й за залучення їх до наукових досліджень, які не лише заохочують молодь до пізнання науки, а й підвищують її інтерес до цієї сфери.

Віримо у подальшу співпрацю!


Галерея "«GEO GAME»"

«GEO GAME»

Кiлькiсть переглядiв: 48

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Нововолинський науковий ліцей
Волинської обласної ради

45400, вул.Пирогова,1
м.Нововолинськ
тел: (03344) 3-67-72, 3-67-70, 3-67-71
факс: (03344) 4-90-66
e-mail: novlicey@ukr.net
Сайт: novovolynsk-lyceum.edukit.volyn.ua

Дата останньої зміни 23 Квітня 2024

Фотогалерея