Незабутня подорож весняними Карпатами

Нещодавно учні 8-А, 8-Б, 9-Б, 9-В класів Нововолинського наукового ліцею-інтернату Волинської обласної ради відвідали Карпати.

Повернулись повними вражень та позитивних емоцій як ліцеїсти, так і педагоги.

Протягом триденної подорожі відвідали чимало туристичних місць, населених пунктів і, звичайно ж, помилувалися чудовими краєвидами західної України. Водоспад Кам'янка та Шипіт, канатна дорога гори Гимба, озеро Синевир, утворене понад 10000 років тому на висоті 989 метрів над рівнем моря, Центр реабілітації бурих ведмедів, палац Шенборна, Мукачівський замок - це короткий перелік тих захопливих мальовничих точок, які відвідали за три надзвичайно насичені екскурсійні дні.

Передати словами чи фото ті емоції, енергію, колорит, красу природи, чистоту повітря просто неможливо! Це потрібно відчути і пережити.

За чудову подорож наші ліцеїсти щиро дякують педагогам, що їх супроводжували. Це Трофимчук Л. М., Бойко О. С., Юхимчук В. І., Бенедь Т. В., Посельська О. Л., Петрук Т. Ф., які у ці дні були дітям і друзями, і батьками, і вчителями водночас.

Усім, хто ще вагається, чи подорожувати в Карпати, з упевненістю скажемо: навіть не сумнівайтеся, їдьте і насолоджуйтеся ! І гарного Вам відпочинку!


Галерея "Незабутній відпочинок весняними Карпатами 2021"

КАРПАТИ

Кiлькiсть переглядiв: 126

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Нововолинський науковий ліцей
Волинської обласної ради

45400, вул.Пирогова,1
м.Нововолинськ
тел: (03344) 3-67-72, 3-67-70, 3-67-71
факс: (03344) 4-90-66
e-mail: novlicey@ukr.net
Сайт: novovolynsk-lyceum.edukit.volyn.ua

Дата останньої зміни 19 Квітня 2024

Фотогалерея