35-ій річниці Чорнобильської трагедії присвячується

Сьогодні виповнюється 35 років із моменту трагічних подій на Чорнобильській АЕС, аварії, яка призвела до однієї із найбільших техногенних та екологічних катастроф в історії людства. Цей день поділив життя багатьох людей на “до” та “після”, залишивши по собі глибокий відбиток у пам'яті.

Аварія на Чорнобильській АЕС торкнулася життя кількох поколінь і завдала непоправних втрат. Спричинила забруднення навколишнього середовища, на довгі роки перетворивши територію довкола станції на зону відчуження. Катастрофа позбавила домівок тисячі людей. Проте найголовніше - трагедія забрала та покалічила людські невинні життя.

Але водночас Чорнобильська катастрофа також показала, наскільки великою може бути людська самопожертва.

Учні Нововолинського наукового ліцею-інтернату Волинської обласної ради підготували виховний захід для вшанування безстрашного вчинку та прояву мужності ліквідаторів аварії. На урочистий захід було запрошено одного з очевидців тих жахливих подій, ліквідатора наслідків Чорнобильської трагедії Віталія Івановича Родзивилюка.

Бажаємо йому та іншим рятівникам здоров'я та довгих і щасливих років життя. Самопожертва та хоробрість, яку вони продемонстрували, ніколи не будуть забуті й назавжди залишаться на сторінках історії.

35-ій річниці Чорнобильської трагедії присвячується

Кiлькiсть переглядiв: 68

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Нововолинський науковий ліцей
Волинської обласної ради

45400, вул.Пирогова,1
м.Нововолинськ
тел: (03344) 3-67-72, 3-67-70, 3-67-71
факс: (03344) 4-90-66
e-mail: novlicey@ukr.net
Сайт: novovolynsk-lyceum.edukit.volyn.ua

Дата останньої зміни 15 Квітня 2024

Фотогалерея