Новорічний настрій ліцею

Новий рік – період чудес, свято радості, щастя та очікування чогось нового та неймовірного. Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса.

Щороку Нововолинський науковий ліцей-інтернат Волинської обласної ради сумлінно готується до новорічних свят і цей рік не став винятком, хоча пандемія внесла свої корективи.

Ще з початку грудня учні і педагоги активно включилися в роботу «Майстерні Новорічного настрою», у якій створили неперевершені святкові локації та фото зони, новорічні сувеніри та прикраси.

Особливим настроєм надихає ялинка в дворі ліцею, яку прикрасили гірляндою та новорічними виробами, створеними учнями 8-10 класів.

На славу потрудилися вихователі закладу, які разом із вихованцями створили креативні новорічні фото зони, що передають атмосферу дива напередодні свят.

19 грудня, в одне з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, до ліцеїстів завітав Святий Миколай у супроводі різних героїв святкового дійства. Позитивні емоції, гарний настрій і, звичайно ж, солодкі подарунки отримали усі присутні.

Шановні ліцеїсти, вчителі, вихователі, адміністрація та інші працівники закладу!

Я, як президент ліцею, від імені усього Ліцейного братства щиро вітаю Вас з прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами.

Нехай усі прикрощі, негаразди і пандемії залишаться в Старому році, а заповітні бажання і мрії обов'язково здійсняться в Новому.

Зичимо Вам міцного здоров'я, родинного затишку, незламного духовного гарту, бадьорого настрою і творчої наснаги, прихильності долі та Божого благословення.

З найкращими побажаннями

Президент ліцею Яйчук Олег та

Ліцейне братство


Галерея "Новорічний настрій ліцею"

Кiлькiсть переглядiв: 106

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Нововолинський науковий ліцей
Волинської обласної ради

45400, вул.Пирогова,1
м.Нововолинськ
тел: (03344) 3-67-72, 3-67-70, 3-67-71
факс: (03344) 4-90-66
e-mail: novlicey@ukr.net
Сайт: novovolynsk-lyceum.edukit.volyn.ua

Дата останньої зміни 19 Квітня 2024

Фотогалерея