ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА ЛІЦЕЮ - 2020

У Нововолинському науковому ліцеї-інтернаті Волинської обласної ради відбулися вибори президента ліцею. Кампанія була організована та проведена за всіма законами демократичного суспільства: таємне голосування, бюлетені, скриньки, протоколи, виборча комісія.

Виборчий процес здійснювався на засадах вільного і рівноправного висування кандидатів. Заявки на участь у виборах президента подали четверо кандидатів: Вікторія Гурєєва, Вікторія Куценко, Олег Яйчук та Артем Хомюк. Протягом двох тижнів вони проводили агітацію серед своїх виборців, презентували змістовні та цікаві програми, організовували зустрічі, поширювали агітаційні матеріали. Це ще раз підтвердило, що у ліцеї виховують лідерів нової формації – ініціативних, компетентних, здатних мислити неординарно, генерувати нові ідеї та приймати нестандартні рішення. Багато учнів взяли участь у виборчій кампанії, показали готовність реалізовувати нові ініціативи, пропонуючи свої рішення щодо змін ліцейського середовища.

У виборчих перегонах переміг учень 11-В класу Олег Яйчук, який і став президентом ліцею. Звання віце-президента дісталось учениці 11-А класу Вікторії Куценко. Відбулась інавгурація новообраного президента, на якій директорка ліцею Інна Хільковець привітала переможців, котрі гідно та чесно пройшли всі етапи виборів.

Після церемонії вступу на посаду президента Олег Яйчук приступив до виконання своїх обов’язків. Він став лідером учнівського самоврядування, яке дає можливість ліцеїстам практикуватися у входженні в соціальне середовище, у світ сучасного суспільства. Попереду багато цікавих ідей, адже шкільне життя – це вир творчості, наснаги, щоденної праці та незабутніх вражень. А новообраний актив готовий плідно працювати на користь освітнього закладу в рамках шкільного самоврядування.

Галерея "ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА 2020"

Кiлькiсть переглядiв: 138

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Нововолинський науковий ліцей
Волинської обласної ради

45400, вул.Пирогова,1
м.Нововолинськ
тел: (03344) 3-67-72, 3-67-70, 3-67-71
факс: (03344) 4-90-66
e-mail: novlicey@ukr.net
Сайт: novovolynsk-lyceum.edukit.volyn.ua

Дата останньої зміни 18 Квітня 2024

Фотогалерея