Повернутися до звичайного режиму

Фінал ІХ Всеукраїнського інтернет-турніру із природничих дисциплін

19 грудня 2018 р. о 20:40

Ми у Києві... Сповнені надій... Команда ліцею 'Імпульс' стала фіналістом Всеукраїнського природничого інтернет-турніру. У фіналі ми зайняли ІІ місце... Нас переповнюють емоції ...

За матеріалами сайту ВПД... «Відкрита природнича демонстрація»

У День святого Миколая відбувся фінальний етап уже традиційного ІХ Всеукраїнського інтернет-турніру з природничих дисциплін «Відкрита природнича демонстрація». Дійство проходило в стінах міжпредметного лабораторного комплексу НЦ «МАНУ» «Лабораторія МАНЛаб», розташованого в Центрі дитячого розвитку імені Леоніда Каденюка.
Участь у турнірі на початку взяло 200 команд з усіх регіонів України. Змагання залишається популярним серед шкіл, позашкільних закладів та коледжів. До фіналу цього року потрапило 4 команди, які мали найвищий рейтинг в основному етапі відбіркового туру: «Вдарені струмом» (Києво-Печерський ліцей 171 «Лідер»), «Вікторія» (НВК: спеціалізована школа І–ІІ ступенів – ліцей м. Шостка Сумської області), «Імпульс» (Нововолинський науковий ліцей-інтернат Волинської області) та «Креатив» (Волинська обласна Мала академія наук).
Фіналістам, як завжди, було запропоновано 5 завдань із природничих дисциплін, що супроводжувалися демонстраціями та інтерактивами. Паралельно відбувалася гра для глядачів. Кваліфіковане журі після двогодинної роботи визначило переможця фіналу – ним стала команда «Вікторія». Решта команд отримали дипломи призерів. До нагородження фіналістів турніру цього року долучився Французький інститут в Україні. Усі учасники отримали персональні та командні подарунки. Загалом було цікаво та затишно. А наступного року в завданнях турніру плануються зміни: зокрема, будемо апробувати постановку запитань англійською мовою для розширення аудиторії та введення розрахункових завдань стосовно явищ та демонстрацій.


Галерея " ФІНАЛ ВПД 2018"

Кiлькiсть переглядiв: 656

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Нововолинський науковий ліцей
Волинської обласної ради

45400, вул.Пирогова,1
м.Нововолинськ
тел: (03344) 3-67-72, 3-67-70, 3-67-71
факс: (03344) 4-90-66
e-mail: novlicey@ukr.net
Сайт: novovolynsk-lyceum.edukit.volyn.ua

Дата останньої зміни 26 Березня 2024

Фотогалерея