Свято Останнього Дзвоника!!!

ДИТИНСТВА ОСТАННІЙ ДЗВІНОК

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника.
Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Цього свята немає в жодному календарі. Воно буває лише раз у житті кожної людини, кожного з нас.
Для більшої частини школярів це просто оповіщення про прихід шкільних канікул. Майже всі радіють цьому довгоочікуваному дню. Три місяці свободи без суворого розпорядку, ранніх підйомів-пробуджень, без контрольних робіт тощо.
Хтось планує подорожувати, хтось проведе літо в селі, а хтось - у місті, але все одно залишиться вільним, як травневий вітер. Можна займатися улюбленими справами, не думаючи про час.
Але для деяких закінчення шкільного року пов'язано не тільки з радістю, але і з побоюванням, легким смутком, надіями … Для тих, хто цього року закінчує ліцей, останній дзвоник є відліком початку найбільшої зміни в житті.
Вони начебто і не зовсім дорослі ще, але вже й не діти. Попереду ще море тривоги у вигляді випускних та вступних іспитів.
По-сімейному тепло і водночас урочисто було проведено свято Останнього дзвоника і на шкільному подвір'ї ліцею. Аби розділити радість сьогоднішнього свята, пригадати хвилюючі миті з свого шкільного життя, на урочисту лінійку завітали батьки, рідні ліцеїстів, гості.
Дирекція підвела підсумок роботи за навчальний рік. Були відзначені переможці олімпіад та конкурсів, а також вручені Похвальні листи учням за відмінні успіхи у навчанні.
І ось хвилююча мить… Лунає гімн ліцею, що сповістив присутніх про закриття урочистої лінійки та початок чудової пори – літніх канікул.
Тож щасливої долі і щастя доволі, дорогі випускники!!!

Ірина Горбунова, 10-А


Галерея "Останній дзвоник 2018"

Фото: Олена Хомюк, випускниця ліцею 2000 р.

Кiлькiсть переглядiв: 840

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Нововолинський науковий ліцей
Волинської обласної ради

45400, вул.Пирогова,1
м.Нововолинськ
тел: (03344) 3-67-72, 3-67-70, 3-67-71
факс: (03344) 4-90-66
e-mail: novlicey@ukr.net
Сайт: novovolynsk-lyceum.edukit.volyn.ua

Дата останньої зміни 26 Березня 2024

Фотогалерея