Захоплююче та пізнавально! Зустріч з Ольгою Березан

Захоплююче та пізнавально.

Саме такі слова приходять на думку, коли згадуєш семінар керівників міських та районних методичних об’єднань учителів хімії «Формування ключових компетентностей учнів на уроках хімії засобами інтерактивних технологій».

/Files/images/2018/11111.jpg

23 лютого 2018 року Івано-Франківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №5 радо прийняла в себе вчителів хімії міста та району.

Незабутнім моментом семінару стало знайомство з щирою та харизматичною Ольгою Березан.

/Files/images/2018/DSC_0966.jpg

Перераховувати досягнення Ольги Веніамінівни можна безкінечно довго, та після знайомства з цією видатною особистістю можу сказати, що вона – справжній вчитель, який з душею ставиться до свого предмету. Практик, який не побоявся поділитися своїм баченням та, що найголовніше, досвідом у своїх посібниках, у кожному з яких відчувається частинка душі автора.

Ольга Веніамінівна розповіла вчителям про досвід роботи в Ефіопії та чому почала писати.

/Files/images/2018/05.jpg

Надзвичайно пізнавальним був практичний блок семінару, на якомуОльга Березанразом з учителями хімії розв’язували задачі. Можу сказати за себе: давно не доводилось з таким захопленням та зацікавленістю розв’язувати задачки.

На чітких та зрозумілих прикладах автор багатьох навчально-методичних посібників та підручників з хімії показала, що навіть найскладніше завдання чи задачу можна розв’язати, якщо подивитися ширше і не побоятися підійти до завдання із незвичного для себе боку.

/Files/images/2018/06.jpg

Також Ольга Веніамінівна поділилась своєю «шпаргалкою» - виразами та словосполученнями, які слід використовувати при складанні завдань, що відповідають вимогам сучасної української мови.

Детальніше ознайомитися можна за посиланням: Хіміки Прикарпаття

Вкладення
Кiлькiсть переглядiв: 656

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Нововолинський науковий ліцей
Волинської обласної ради

45400, вул.Пирогова,1
м.Нововолинськ
тел: (03344) 3-67-72, 3-67-70, 3-67-71
факс: (03344) 4-90-66
e-mail: novlicey@ukr.net
Сайт: novovolynsk-lyceum.edukit.volyn.ua

Дата останньої зміни 26 Березня 2024

Фотогалерея